Interactieve website voor DVN

Via dit blog wil ik er in ieder geval voor gaan zorgen dat DVN oftewel Dunne Vezel Neuropathie beter op de kaart wordt gezet.

En ik wil er wél een interactieve site van maken, anders ben ik bang dat de site op een gegeven moment doodbloedt en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Dus heb jij een DVN – Dunne Vezel Neuropathie of ken je iemand in je nabije omgeving die dit heeft, en heb je een vraag? Laat het mij weten en ik zal je vraag publiceren!

Kom maar op met die vragen zou ik zeggen…

2 thoughts on “Interactieve website voor DVN

 1. Beste Colin,

  Voor meer bekend rond DVN ben je bekend met de symptomen van de verraderlijke aandoening Sarcoidose en de vergeten aandoening Pernicieuze Anemie met als gevolg een Vit.B12deficiëntie.

  Bij tal van patiënten met deze aandoeningen is DVN o.a een kenmerk.

  Het is in die zin belangrijk dat beide aandoeningen met betrekking op patienten met DVN in diagnostiek in beeld worden gebracht in aantonen danwel uitsluiten van beide aandoeningen.
  Beide aandoeningen kunnen seperaat dan wel in co-existentie naast elkaar bestaan.

  Diesel

 2. Sorry, Colin mijn eerst reactie was nogal rommelig ik had moeite met de spaties en het werkveld om te schrijven — herkansing. (lol)

  Beste Colin,

  Voor meer bekendheid rond DVN ben je bekend met de verraderlijke aandoening Sarcoidose en de vergeten aandoening Pernicieuze Anemie — met als gevolg een Vit.B12 deficiëntie.

  Bij tal van patiënten met één van deze aandoeningen is DVN o.a. een kenmerk. Beide aandoeningen kunnen separaat dan wel in co-existentie naast elkaar bestaan.

  De ernstige gevolgen die uit een B12 tekort kunnen voort vloeien zijn o.a. DVN, perifere neuropathie, polyneuropathie etc.

  Diesel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.